Skip to main content

Microbuz în flăcări pe centura Timișoarei! Pompierii intervin de urgență pentru lichidarea incendiului

S-a dat alarma, în urmă cu foarte puțin timp, după ce șoferul unui microbuz a sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor, după ce cabina a fost cuprinsă de flăcări.

Totul s-a întâmplat pe șoseaua de centură a Timișoarei, în zona localității Giarmata, unde au ajuns de urgență mai multe echipaje de pompieri.

„Vineri, 05.04.2024, la ora 16:38, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara au intervenit cu o autospecială de primă intervenție si comandă și o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară pe Centura Timișoara”, transmite ISU Timiș.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un scurtcircuit la compartimentul motor, în urma căruia flăcările violente au cuprins cu rapiditate întregul vehicul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, în microbuzul de transport marfă fiind doar șoferul, care s-a evacuat la timp. Însă, în urma incendiului, autoutilitara a ars în totalitate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.