Skip to main content

Mesaj sfâşietor al părinţilor lui Alexandru, băiatul ucis în timpul vijeliei, după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina familiei

Este o durere fără margini în familia lui Alexandru Meteşan, copilul care a murit sâmbătă, la Reşiţa, după ce un copac smuls de vântul puternic, a căzut peste maşina în care băiatul era alături de părinţii lui.

Se întorceau acasă, în Timişoara, după ce petrecuseră o zi la munte, la schi.

Din păcate, pentru Alexandru au fost ultimele clipe. Vijelia a doborât un arbore care s-a prăbuşit peste maşina familiei.

CITEŞTE ŞI: Bătrână îngheţată de frig, pe stradă! A fost salvată de poliţiştii locali

Copilul nu a avut nicio şansă, în ciuda eforturilor depuse de medici, care au încercat să îi facă inima să bată din nou.

Alexandru era singur la părinţi, iar mama şi tătăl lui sunt îngenuncheaţi de durere.

„Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campionul nostru, a încetat din viața ieri într-un tragic și nedrept accident”, au scris părinţii lui Alexandru, pe facebook.

Alexandru juca handbal la Clubul Sportiv Giroc-Chişoda, unde colegii şi antrenorii sunt şocaţi de vestea cruntă.

„A plecat prea devreme, lăsând în urmă o familie îndurerată, dar şi o a doua familie, echipa de handbal de la CS Giroc-Chişoda, înmărmurită la aflarea cumplitei veşti. Este o pierdere de neînlocuit! Te vom păstra în sufletele noastre şi în clubul nostru, pentru totdeauna!”, este mesajul postat pe facebook, de Clubul Giroc-Chişoda.

„A fost un copil extraordinar, un uriaş! La vârsta lui, un talent care era deja curtat de echipe! Nu pot să îmi revin! Nu pot să cred că nu va mai veni la sală!„, spune Oana Ionescu, antrenoarea lui Alexandru.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.