Skip to main content

Bătrână îngheţată de frig, pe stradă! A fost salvată de poliţiştii locali

Polițiștii locali din Timişoara au observat, aseară, în apropierea sediului de la strada Avram Imbroane, o persoană dezorientată.

S-au apropiat de ea şi au văzut că este o bătrână care avea nevoie de ajutor, mai ales că temperatura de afară era una extrem de scăzută.

CITEŞTE ŞI: Turmă de oi, spulberată de o maşină pe o şosea din Timiş! 18 animale au murit

„Femeia era înghețată, motiv pentru care au luat-o în sediul Poliției Locale pentru a se încălzi și pentru a vedea care este starea sa. Stând de vorbă cu ea, doamna în vârstă de 72 de ani a declarat că locuiește în apropiere, dar că nu și-a dat seama și a coborât în altă stație de tramvai decât cea la care trebuia”, anunţă Poliţia Locală Timişoara.

Pentru că a prezentat o stare de amețeală, poliţiştii au cerut ajutor medical, astfel că la faţa locului a fost trimisă imediat o ambulanţă.

Medicii au consultat-o şi au confirmat că bătrâna se simte rău din cauza frigului.

După ce a primit îngrijri, femeia a fost dusă acasă de poliţiştii locali, care fac un apel, mai ales către persoanele vulnerabile, să nu iasă afară în perioadele în care temperaturile sunt extrem de scăzute.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, dacă aveţi câini! Poliţiştii fac controale, pentru a afla dacă respectaţi legea

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.