Skip to main content

Mesaj sfâşietor al părinţilor lui Alexandru, băiatul ucis în timpul vijeliei, după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina familiei

Este o durere fără margini în familia lui Alexandru Meteşan, copilul care a murit sâmbătă, la Reşiţa, după ce un copac smuls de vântul puternic, a căzut peste maşina în care băiatul era alături de părinţii lui.

Se întorceau acasă, în Timişoara, după ce petrecuseră o zi la munte, la schi.

Din păcate, pentru Alexandru au fost ultimele clipe. Vijelia a doborât un arbore care s-a prăbuşit peste maşina familiei.

CITEŞTE ŞI: Bătrână îngheţată de frig, pe stradă! A fost salvată de poliţiştii locali

Copilul nu a avut nicio şansă, în ciuda eforturilor depuse de medici, care au încercat să îi facă inima să bată din nou.

Alexandru era singur la părinţi, iar mama şi tătăl lui sunt îngenuncheaţi de durere.

„Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campionul nostru, a încetat din viața ieri într-un tragic și nedrept accident”, au scris părinţii lui Alexandru, pe facebook.

Alexandru juca handbal la Clubul Sportiv Giroc-Chişoda, unde colegii şi antrenorii sunt şocaţi de vestea cruntă.

„A plecat prea devreme, lăsând în urmă o familie îndurerată, dar şi o a doua familie, echipa de handbal de la CS Giroc-Chişoda, înmărmurită la aflarea cumplitei veşti. Este o pierdere de neînlocuit! Te vom păstra în sufletele noastre şi în clubul nostru, pentru totdeauna!”, este mesajul postat pe facebook, de Clubul Giroc-Chişoda.

„A fost un copil extraordinar, un uriaş! La vârsta lui, un talent care era deja curtat de echipe! Nu pot să îmi revin! Nu pot să cred că nu va mai veni la sală!„, spune Oana Ionescu, antrenoarea lui Alexandru.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.