Skip to main content

O femeie a ajuns de urgență la spital, după ce scuterul pe care îl conducea s-a izbit puternic de o mașină!

S-a dat alarma, în această dimineață, după un accident rutier în care au fost implicate un scuter electric și un autoturism.

S-a întâmplat în Timișoara, pe strada Dr. Pavel Vasici Ungureanu, la intersecția cu bulevardul 16 Decembrie 1989, unde o femeie, în vârstă de 54 de ani, a condus un scuter electric și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 48 de ani, care circula dinspre bulevardul Iuliu Maniu.

În urma impactului, femeia de 54 de ani a fost rănită și transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au ieșit negative.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.