Skip to main content

Maşină de poliţie, proiectată în gardul unei case, după ce a fost lovită de un alt autoturism

O maşină de poliţie, aflată în misiune, a fost implicată într-un accident rutier provocat de un şofer neatent, în vârstă de 25 de ani.

S-a întâmplat în această dimineaţă, pe DN 66A, pe raza localităţii Aninoasa din judeţul Hunedoara.

Autospeciala se deplasa dinspre Petrila spre Vulcan, iar la un moment dat, având semnalale acustice şi luminoase în funcţiune, a intrat în depăşirea maşinii din faţa sa.

CITEŞTE ŞI: Veste bună pentru şoferii din Timişoara! Parcarea din spatele magazinului Bega intră în sistemul Timpark

Şoferul acesteia, un tânăr de 25 de ani, nu a observat maşina de poliţie şi a efectuat un viraj la stânga, lovind în plin autospeciala în care era un singur poliţist.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina lovită a fost proiectată pe sensul opus de mers, apoi în gardul unui imobil.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă ambele maşini au fost serios avariate.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii rutieri, s-a stabilit faptul că, polițistul fiind în timpul exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce se deplasa pe DN 66A, cu autospeciala de poliție în regim prioritar, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, pe direcţia Petrila-Vulcan, în momentul în care a ajuns la km 2+600 pe DN 66A, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism aflat în fața sa, condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din orașul Aninoasa, a efectuat manevra virajului la stânga, fără să a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție”, transmite IPJ Hunedoara.

Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative.

Tânărul de 25 de ani, care a provocat accidentul s-a ales cu o amendă de 1.305 lei şi a rămas fără permis de conducere, pe o perioadă de 3 luni.

CITEŞTE ŞI: Copil cu o boală rară, internat la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Medicii luptă pentru salvarea lui

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.