Skip to main content

VIDEO Mașină cu roțile în sus, în urma unui accident, lângă Fabrica de Bere! Șoferul vinovat a trecut pe roșu

Accident provocat de un bărbat de 72 de ani, care a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a fost izbit de o altă mașină care circula regulamentar.

În urma impactului, mașina s-a răsturnat și a ajuns pe plafon.

Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Pestalozzi.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 69 de ani a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, dinspre bulevardul Eroilor de la Tisa spre Piața Traian, iar la intersecția cu strada J.H. Pestalozzi a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 30 de ani, care circula regulamentar, spre bulevardul Vasile Pârvan”, transmite IPJ Timiș.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Din fericire niciuna din persoanele implicate nu a fost rănită.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

(sursa foto: facebook – Info Trafic jud. Timiș)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.