Skip to main content

AUDIO: Limbaj de ghetou! Deputatul de Timiş, Titi Soica, înregistrat în timp ce îşi înjura un coleg din Parlament

Supărat din cauza unei decizii luate de parlamentari, deputatul de Timiş, Titi Stoica, de la AUR, a sunat azi noapte, mai mulţi colegi pentru a-i ameninţa.

Deputatul de Timiş, aflat sub influenţa alcoolului, şi-a vărsat nervii pe colegii de la PSD, PNL şi USR, pentru că au votat sancţionarea lui după ce a perturbat mai multe şedinţe din Camera Deputaţilor şi din Comisii.

S-a ales cu diminuarea indemnizaţiei de parlamentar cu 50%, pe o perioadă de 6 luni, lucru care l-a scos din minţi, aşa că i-a sunat pe cei pe care îi consideră responsabili, să îşi verse nervii.

Unul dintre parlamentarii pe care i-a apelat azi noapte, este deputatul PSD Gheorghe Soldan, care a şi înregistrat convorbirea.

“Înregistrezi, jegule? Te sun să îţi dau la m**e de aia te sun, la toţi ca tine, mânca-mi-aţi p**a de gropari (…) Mâine, să nu vii la Parlament, jegule, că-ţi rup chiloţii de pârţar ce eşti, mă m******e. Am să te trimit la oi, acolo ţi-e locul, mă p******e şi-am să ţi-o îndes”, i-a spus deputatul de Timiş, Titi Stoica, interlocutorului său.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.