Skip to main content

Modalități de plată pentru facturile Retim: direct din aplicația ”Contul Meu”, online sau în numerar prin sisteme de plată rapidă!

Plata facturilor Retim, mai simplă și mai comodă! Activează factura electronică și o poți achita din confortul de acasă.

Retim pune la dispoziția clienților o multitudine de soluții pentru plata facturilor:

  • direct din aplicaţia ”Contul Meu”, disponibilă pe www.retim.ro
  • online, cu cardul
  • în numerar prin sisteme de plată rapidă.

Toate modalităţile de plată sunt la doar un click distanță: https://retim.ro/utile/modalitati-de-plata/

Primul pas este să îți faci un cont pe site-ul RETIM,și soliciți factura electronica, AICI.

În vederea activării Corespondenței și Facturii Electronice este necesar să furnizezi codul de client, un număr de factură și o adresă de e-mail.

Factura poate fi plătită online cu cardul, transfer bancar, Paypoint,SelfPay etc.

Pentru a vedea cum se pot face plățile puteți urmări două tutoriale despre cum poți să îți faci un cont și cum poți plăti online factura.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.