Mănânci la festivalul gastronomic “La Pas” şi îţi astâmperi setea, cu apă de la Aquatim

| Sursa de Vest | , | Lasă un comentariu

Aquatim se alătură în acest weekend festivalului de gastronomie artizanală LA PAS, cu apă pentru toată lumea, dar și câteva activități incluse în program.

Vor fi amenajate mai multe puncte de distribuție cu dozatoare, alimentate cu apă potabilă, de la stația de tratare.

CITEŞTE ŞI: Încă o lovitură pentru copiii defavorizaţi din Dumbrăviţa! Cum vrea acum primarul, să le închidă Centrul de Zi?

În programul evenimentului este prevăzut sâmbătă dimineața, în 24 septembrie, un tur ghidat la vechea Uzină de apă, viitorul Muzeu al Apei, unde participanții vor afla ce însemna sustenabilitatea acum mai bine de un veac.

Duminică, între orele 15 și 17, Aquatim are pregătit un atelier cu jocuri interactive și experimente pe tema accesului la apă sigură, pentru toate vârstele.

Împreună cu specialiștii Aquatim, participanții la atelier vor descoperi multe lucruri interesante despre apa potabilă, apa uzată și cea din natură.

LA PAS se va desfășura în Parcul Rozelor din Timișoara, între 23-25 septembrie.

Departe de a fi un simplu festival de street food, La Pas își propune să stimuleze apetitul pentru consum sustenabil și pentru cultură.

Mai multe detalii despre festival se găsesc pe site-ul dedicat, https://la-pas.cries.ro/, iar programul actualizat poate fi accesat la linkul următor: https://la-pas.cries.ro/wp-content/uploads/2020/07/PROGRAM-Festival-LA-PAS_final_19.09.2022.pdf

Compania timișeană de apă și organizatorii LA PAS, Centrul de resurse pentru inițiative etice și solidare, sunt parteneri de cursă lungă, fiind legați de preocupări comune pentru încurajarea consumului responsabil și promovarea siguranței apei de la robinet.

CITEŞTE ŞI: Gestul extrem, la care a recurs un tânăr! S-a aruncat în faţa trenului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.