Skip to main content

Aviz pofticioşilor! Începe cel mai apetisant eveniment de lângă Timişoara! Hai şi tu la Festivalul Ceaunelor din Ghiroda

Cea mai gustoasă fasole cu ciolan, varză la ceaun sau papricaş care te vor face să te lingi pe degete.

Toate acestea şi nu numai, te vor face să uiţi de diete, la Festivalul Ceaunelor, organizat de Pro Datina, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Ghiroda, duminică.

Astfel, terenul de fotbal din Giarmata Vii va fi arena pe care echipele de bucătari vor concura pentru a realiza cel mai delicios preparat.

Începând cu ora 10:00, fiecare dintre echipe va avea alocat un timp de 5 ore pentru a pregăti un minim de 25-30 de porții, pe care le vor servi după jurizare invitaților prezenți.

Fiecare participant va monta o farfurie cu preparatul gătit în vederea jurizării, iar punctajul se va acorda pe baza următoarelor criterii: organizarea standului de lucru, igiena în timpul lucrului, corectitudinea modului de preparate, echilibrarea aromelor în preparatul finit, gustul, prezentarea și originalitatea.

În timp ce aromele preparatelor își vor face tot mai simțită prezența, ansamblurile Cununa Timișului – Ghiroda, Datina – Ghiroda și Flori din Câmpie – Giarmata Vii vor dansa în cadrul unor spectacole inedite, iar artiști de renume vor urca pe scenă pentru a ne delecta cu muzică de calitate.

La cea de-a patra ediţe a evenimentului vor urca pe scenă Petrică Miulescu Irimică, Felicia Stoian, Vlad Lință, Bianca Opăriuc, Olivera Petcov și Magnetical Muse.

Programul Festivalului Ceaunelor:

08:00 – 10:00 – sosirea participanților

10:00 – 15:00 – timp de pregătire preparat

15:00 – 16:30 – jurizare și premiere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.