Skip to main content

Aviz pofticioşilor! Începe cel mai apetisant eveniment de lângă Timişoara! Hai şi tu la Festivalul Ceaunelor din Ghiroda

Cea mai gustoasă fasole cu ciolan, varză la ceaun sau papricaş care te vor face să te lingi pe degete.

Toate acestea şi nu numai, te vor face să uiţi de diete, la Festivalul Ceaunelor, organizat de Pro Datina, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Ghiroda, duminică.

Astfel, terenul de fotbal din Giarmata Vii va fi arena pe care echipele de bucătari vor concura pentru a realiza cel mai delicios preparat.

Începând cu ora 10:00, fiecare dintre echipe va avea alocat un timp de 5 ore pentru a pregăti un minim de 25-30 de porții, pe care le vor servi după jurizare invitaților prezenți.

Fiecare participant va monta o farfurie cu preparatul gătit în vederea jurizării, iar punctajul se va acorda pe baza următoarelor criterii: organizarea standului de lucru, igiena în timpul lucrului, corectitudinea modului de preparate, echilibrarea aromelor în preparatul finit, gustul, prezentarea și originalitatea.

În timp ce aromele preparatelor își vor face tot mai simțită prezența, ansamblurile Cununa Timișului – Ghiroda, Datina – Ghiroda și Flori din Câmpie – Giarmata Vii vor dansa în cadrul unor spectacole inedite, iar artiști de renume vor urca pe scenă pentru a ne delecta cu muzică de calitate.

La cea de-a patra ediţe a evenimentului vor urca pe scenă Petrică Miulescu Irimică, Felicia Stoian, Vlad Lință, Bianca Opăriuc, Olivera Petcov și Magnetical Muse.

Programul Festivalului Ceaunelor:

08:00 – 10:00 – sosirea participanților

10:00 – 15:00 – timp de pregătire preparat

15:00 – 16:30 – jurizare și premiere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.