Skip to main content

Lugojeni ŢEPUIŢI de administratorul de bloc!

Zeci de familii din Lugoj au fost înşelate de administratorul blocului şi de casierul asociaţiei de proprietari.

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș au percheziționat domiciliile celor doi fiind suspectaţi că au creat un prejudiciu estimat la 265.000 de lei.

„La data de 01 noiembrie, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează 2 percheziții domiciliare  la persoane bănuite de delapidare. În fapt, la data de 22 iulie, polițiștii au fost sesizați de către un furnizor de utilități publice din municipiul Lugoj despre faptul că reprezentanții unei asociații de proprietari și-ar fi însușit în mod ilegal sume de bani din gestiune”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Urmărirea penală faţă de președintele și casierul asociației, de 79 de ani, respectiv 62 de ani, a început la data de 05 februarie, anul acesta. În urma expertizei financiar – contabile efectuate, s-a stabilit că evidența contabilă a asociației nu ar fi fost întocmită corespunzător, cei doi fiind bănuiți că ar conduce o evidență contabilă dublă, fapt ce ar favoriza sustragerea de bani din gestiune, în paguba membrilor și a furnizorilor de utilități. Prejudiciul cauzat este estimat la 265.000 de lei.

Prin efectuarea perchezițiilor polițiștii urmăresc ridicarea unor documente și înscrisuri, din perioada 2009-2015, pentru completarea probatoriului. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanele în cauză.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.