Skip to main content

EXCELENT! Primăria Timișoara dă peste 100 de locuri de casă pentru tineri

Vești bune pentru tinerii timișoreni! Municipalitatea a identificat peste 100 de locuri de case pe care le va pune la dispoziția acestora. Ele vor fi date cu titlul de gratuit, iar cei ce le vor primi vor trebui să-și construiască o locuință pe parcursul următorilor ani.

Vorbim mai exact despre 128 de parcele, ce se află pe strada Ovidiu Balea. Conform datelor oferite de primarul Nicolae Robu o parcelă va avea cca 300mp.

„În curând vom pune la dispoziție acele parcele pe care tinerii să-și construiască, cu propriile eforturi, o casă. Este făcută delimitarea parcelei mari ce se află pe strada Ovidiu Balea, iar acum se face dezmembrarea”, a anunțat edilul-șef al Timișoarei.

În următoarea ședință de Consiliu Local, aleșii urmează să adopte criteriile de punctare a solicitărilor. Ulterior se va face un clasament, iar parcelele se vor da în funcție de acesta.

„Totul va fi ultratransparent și ultracorect. De acum vom vorbi mai insistent despre acest proiect pentru că dorim ca tinerii Timișoarei să nu fie ocoliți de informație și să-și poată depune dosarele de candidatură, să poată fi evaluați”, a mai declarat Robu care spune ca majoritatea criteriilor de selecție sunt deja stabilite prin legislație, dar că acestora li se vor mai adăuga și alte filtre ale Consiliului Local.

În cadrul discuției despre locurile de casă ce urmează a fi date tinerilor, Robu a anunțat, de asemenea, că se fac progrese în ceea ce privește construirea celor patru noi blocuri ANL. Conform acestuia, a început dezmembrarea terenului d epe strada Ion Ionescu de la Brad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.