Skip to main content

Ultimele vești despre fântâna cu lumini și muzică! Când va fi gata?

Primarul Nicolae Robu n-a renunțat la ideea construirii unui sistem de spectacole cu apă, lumini și muzică, în ciuda faptului că a aflat că pe Bega nu poate fi realizat un astfel de obiectiv. Acesta a decis ca așa-zisa fântână, similară cu cele din Las Vegas, să se facă în Parcul Botanic. Astăzi, acesta a oferit noi informații cu privire la termenul final de realizare a investiției.

Practic, fântâna cu lumini și muzică ar trebui să fie gata anul următor.

„În această locație, Parcul Botanic,  am aprobat tema de proiectare și se va realiza rapid studiul de fezabilitate, și vom scoate la licitație execuția, astfel ca în 2017 să puteam avea și acest sistem care va atrage turiști și care ne va bucura pe noi, pe timișoreni. Vor fi oferite acolo spectacole deosebite”, a anunțat Robu.

Conform primarului, dimensiunea bazinului ce se va construi în Parcul Botanic va avea 60m / 30m.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.