Skip to main content

Distracție morbidă pentru doi proprietari de câini de luptă! Au lăsat animalele înfometate într-un bazin dezafectat pentru a se lupta între ele. Unul dintre câini a murit

Anchetă a polițiștilor, după ce proprietarii unor câini de luptă au lăsat animalele într-un bazin dezafectat să se atace între ei.

Incidentul s-a petrecut duminică, pe raza localității Peștișu Mare din județul Hunedoara.

Conform polițiștilor, un bărbat în vârstă de 30 de ani, proprietar a doi câini din rasa American Staffordshire Terrier,  împreună cu un bărbat de 32 de ani, proprietar al unui câine din rasa Shar Pei, au lăsat în mod intenționat animalele fără hrană și apă și fără posibilitatea de a se elibera. Intenția lor a fost aceea de a vedea care câini sunt mai puternici.

În urma încăierării dintre câini, unul dintre ei a murit, din cauza rănilor.

La data de 08 noiembrie 2023, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Hunedoara s-au sesizat din oficiu (…) Proprietarii au pus câinii în situația de a se ataca unii pe alții în interiorul bazinului dezafectat, iar din această cauză unul dintre animale, respectiv cel din rasa Shar Pei, a suferit plăgi mușcate care, ulterior, au condus la decesul acestuia”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.