Skip to main content

„LiteraTURA – Întâlniri cu scriitori – lectură publică”, un eveniment organizat la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara!

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara invită publicul amator, la lectură publică din Texte de atelier (primul volum al Atelierului de scriere creativă din cadrul UMFT).

Cei 19 autori ai acestui volum îndeamnă la o călătorie împreună și fac vizibile căile ce leagă artele plastice de muzică și de artele cuvântului. Textele pot fi descoperite în varianta tipărită a cărții, în varianta e-book și la această sesiune de lectură publică.

Evenimentul are loc în cadrul programului acțiuni culturale@UMFT, vineri, 5 iulie, de la ora 16.00, la Casa cu Iederă (bulevardul Corneliu Coposu, nr. 5).

Vom discuta cu artiștii ale căror lucrări ne-au inspirat în scrierea textelor de Atelier, precum și cu actori ai scenei culturale timișorene care ne-au fost alături în acest demers„, transmit organizatorii.

Înscrierea prealabilă este recomandabilă și se face prin completarea acestui formular.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.