Skip to main content

Atenție dacă ai de plătit o amendă la Poliția Locală! Vineri, timp de câteva ore, sistemul de încasare nu va fi funcțional

Timișorenii care au de plătit amenzi la Poliția Locală trebuie să știe că vineri, timp de câteva ore, nu vor putea face acest lucru.

Direcția Generală a Poliției Locale Timișoara anunță că în intervalul orar 12.30-15.30, serviciile de telefonie, internet, întocmirea electronică a proceselor verbale și plata cu cardul a proceselor verbale vor fi întrerupte.

Din acest motiv, pentru persoanele care ar fi trebuit să se prezinte la sediul Poliției Locale pentru astfel de situații în ziua de vineri, termenul se va prelungi până luni.

Sistemele nu vor funcționa din cauza unor lucrări de mentenanță la sistemul de alimentare cu energie electrică, la sediul instituției de pe strada Avram Imbroane nr. 54.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.