Skip to main content

Liceul în care învață cei doi elevi depistați cu coronavirus, închis trei zile săptămâna viitoare, pentru igienizare!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a reunit astăzi, după ce doi elevi din aceeași școală au fost depistați pozitiv la COVID 19.

CITEȘTE ȘI: Alertă la Prefectură! Liliana Oneț a solicitat sprijinul Ambulanței, după ce i s-a făcut rău

Astfel, la propunerea Direcției de Sanatatea Publică și a Inspectoratului Școlar General, s-a luat, în unanimitate, hotârârea de suspendare a cursurilor la Liceul Alimentar, pentru moment, în perioada 9-11 martie. Decizia a fost luată pentru igienizarea generală a întregii unități de învățâmânt. 

De menționat că, la clasa unde au fost pozitivați cei doi elevi, cursurile rămân suspendate pe o perioadă  de  14 zile.

Tot în cadrul ședinței s-a stabilit ca Inspectoratul Școlar Timiș, să convoace o întâlnire cu toți directorii de școli din județ, pentru a le solicitta să doteze toate unitățile de învățâmânt cu materiale dezinfectante. 

În plus, de luni, ISJ Timiș va face controale în toate unitățile de învățământ din județ pentru a vedea dacă au fost dotate cu materialele dezinfectante. La rândul lor, directorii de școli vor trebuie să prelucreze cu profesorii și elevii materialele informative destinate prevenirii infecției cu COVID 19.

CITEȘTE ȘI: Un coleg al băiatului infestat cu coronavirus a ajuns la Spitalul de Copii! S-a decis transferarea de urgență la ”Victor Babeș”

De asemenea, Instituția Prefectului Județul Timiș a trimis tuturor primăriilor și Consiliului Județean Timiș o adresă în care se solicită să asigure fondurile necesare pentru achiziția materialelor dezinfectante.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.