Skip to main content

Alertă la Prefectură! Liliana Oneț a solicitat sprijinul Ambulanței, după ce i s-a făcut rău

Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț a solicitat sprijinul Ambulanței, după ce a leşinat în şedinţa Comitetului pentru Situații de Urgență

CITEŞTE ŞI: Un coleg al băiatului infestat cu coronavirus a ajuns la Spitalul de Copii! S-a decis transferarea de urgență la ”Victor Babeș”

Medicii sosiți la fața locului s-au dus în biroul prefectei, iar după aproximativ 10 minute au revenit la ambulanță.

În acest timp, Liliana Oneț e primit primul ajutor, după care a mers la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

A ales însă să se deplasaze cu maşina personală, pentru a se feri de jurnaliştii care erau în apropierea ambulanţei.

Oneţ a ajuns la spital cu o migrenă foarte puternică şi cu tensiune arterială scăzută.

De asemenea, surse medicale spun că era deshidratată, cel mai probabil pe fondul oboselii şi al stresului.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV Corpul de Control al Ministerului Sănătății, la DSP Timiș! Vizată este șefa instituției, Cornelia Malac

Însă, pentru a se asigura că nu este vorba despre o afecţiune gravă, doctorii au supus-o unor investigaţii mai amănuţite.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.