Skip to main content

L-ați văzut cumva? Un bunicuț a dispărut fără urmă, de mai bine de o săptămână!

Un bărbat a plecat de acasă la începutul acestei luni, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Familia se teme de ce este mai rău.

Gelu Alion, în vârstă de 68 de ani a plecat de la locuința sa din comuna Glimboca, județul Caraș-Severin, iar de atunci parcă a intrat în pământ. Nimeni nu a mai putut lua legătura cu el, iar familia este disperată.

Imediat după anunţul privind dispariția, oamenii legii au început căutările în toate zonele în care acesta s-ar fi putut duce, inclusiv la spitale, însă fără niciun rezultat. Acum, rudele fac apel și la oameni, în speranța că bărbatul se va reîntoarce acasă, în siguranță.

Gelu Alion are următoarele semnalmente: 1,70 metri înalțime, greutate 70 kg, ochi căprui, păr alb, tuns scurt, piele de culoare deschisă, mers șchiopătat.

Când a fost văzut ultima oară, bărbatul purta o geacă de culoare neagră, blugi de culoare albastră, și ghete de culoare închisă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.