Skip to main content

Bătaie cu bâtele în mijlocul străzii! Polițiștii au intervenit să despartă mai mulți țigani care s-au încăierat

Scandal între țigani, în plină stradă! Mai mulți indivizi s-au luat la bătaie în mijlocul străzii și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele.

Totul s-a întâmplat ieri, pe strada Principală din Buziaș, înainte de prânz, când opt bărbați, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, au sărit la bătaie cu bâtele.

Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, care se afla în apropiere. Toți cei opt bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, au fost duși la secție.

Dintre aceștia, trei au fost eliberați, dovedindu-se că a fost doar martori la scandal. Ceilalți cinci au fost audiați, însă dintre aceștia, doar doi, în vârstă de 22, respectiv 28 de ani, au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Acum, polițiștii continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care s-a produs încăierarea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.