Skip to main content

L-ai văzut cumva? Bărbat dispărut, de mai bine de o lună! Familia se teme de ce este mai rău

Se fac căutări ample, pentru găsirea unui bărbat care a plecat de acasă pe data de 12 septembrie, iar de atunci, nimeni nu mai ştie nimic despre el.

Dezideriu Varga, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Aleşd, judeţul Bihor, este de negăsit, iar rudele se tem de ce este mai rău.

Familia a anunţat Poliţia, la opt zile de la dispariţie şi abia acum şi-a dat acordul pentru mediatizarea cazului.

CITEŞTE ŞI: Continental Anvelope Timișoara, la ceas aniversar: 25 de ani de activitate și 300 de milioane de anvelope produse

Apropiaţii lui Dezideriu Varga au tot sperat că vor primi un semn de la el, însă cum totul a fost în zadar, acum speră ca acţiunile poliţiştilor să dea roade.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate aproximativ 60 – 65 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi negri, păr negru, iar pe obrazul drept are un semn din naștere, oval, de culoare închisă.

În momentul în care a fost văzut ultima data, Dezideriu Varga purta un trening negru, cămașă albă, cu mânecă scurtă şi pantofi sport negri.

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

CITEŞTE ŞI: O seară memorabilă, la Filarmonica Banatul din Timişoara! Bolero și alte compoziții magice, pentru a marca Ziua Naţională a Spaniei

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.