Skip to main content

Roxana Iliescu intră în luptă, pentru Primăria Timişoara, susţinută de PSD!

PSD Timiş a deschis competiţia internă pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale, iar principalul criteriu de departajare este poziţionarea doritorilor în sondajele de opinie.

Pentru președinția Consiliului Județean s-au înscris și au trecut de selecție următorii: Sebastian Răducanu, Alexandru Iovescu, Eugen Dogariu, Mihai Ritiviu si președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

În ceea ce privește Primăria Timișoara, și-au arătat intenția de a candida: Sorin Ionescu, Adrian Cionca, Roxana Iliescu, unul dintr cei mai activi consilieri locali după cum a descris-o președintele PSD Timiș, Alfred Simonis care și el este în cărți, dar și actualul prefect Mihai Ritivoiu.

Ne dorim o echipă de oameni atât la Primăria Timișoara, cât și la Consiliul Județean Timiș, în baza activității și a unui sondaj, vom stabili candidații, cu mențiunea că indiferent cine vor fi, ceilalți îi vor susține. Nu cred că vor apărea noi candidați, dar nu exclud ca o mare personalitate sa se regăsească pe liste, în baza unor negocieri pe care le vom purta cu cei amintiți. Este așadar posibil, ca o personalitate din lumea medicală să completeze această echipă. Nu vrem să puneam neapărat un PSD-ist. Important este ca cel/cei pa care îi susținem să câștige”, spune președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

Astăzi a intrat în joc şi Roxana Iliescu, de la Pro România, partid cu care social democrații au semnat, la mijlocul lunii februarie, un protocol de colaborare care prevede candidați comuni la alegerile locale din 2024.

Întrebată dacă va continua să facă opoziție în Consiliul Local, sau va vota așa cum dictează PSD, Roxana Iliescu a răspuns:

Voi continua în aceeași manieră. Vreau să subliniez că din acest moment e important să ne armonizăm interesele. Nu mă voi opri, asta este cert. De altfel, domnul președinte Alfred Simonis, a spus ca nominalizarea noastră s-a făcut în baza implicării în activitatea publică locală”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.