Skip to main content

Roxana Iliescu intră în luptă, pentru Primăria Timişoara, susţinută de PSD!

PSD Timiş a deschis competiţia internă pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale, iar principalul criteriu de departajare este poziţionarea doritorilor în sondajele de opinie.

Pentru președinția Consiliului Județean s-au înscris și au trecut de selecție următorii: Sebastian Răducanu, Alexandru Iovescu, Eugen Dogariu, Mihai Ritiviu si președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

În ceea ce privește Primăria Timișoara, și-au arătat intenția de a candida: Sorin Ionescu, Adrian Cionca, Roxana Iliescu, unul dintr cei mai activi consilieri locali după cum a descris-o președintele PSD Timiș, Alfred Simonis care și el este în cărți, dar și actualul prefect Mihai Ritivoiu.

Ne dorim o echipă de oameni atât la Primăria Timișoara, cât și la Consiliul Județean Timiș, în baza activității și a unui sondaj, vom stabili candidații, cu mențiunea că indiferent cine vor fi, ceilalți îi vor susține. Nu cred că vor apărea noi candidați, dar nu exclud ca o mare personalitate sa se regăsească pe liste, în baza unor negocieri pe care le vom purta cu cei amintiți. Este așadar posibil, ca o personalitate din lumea medicală să completeze această echipă. Nu vrem să puneam neapărat un PSD-ist. Important este ca cel/cei pa care îi susținem să câștige”, spune președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

Astăzi a intrat în joc şi Roxana Iliescu, de la Pro România, partid cu care social democrații au semnat, la mijlocul lunii februarie, un protocol de colaborare care prevede candidați comuni la alegerile locale din 2024.

Întrebată dacă va continua să facă opoziție în Consiliul Local, sau va vota așa cum dictează PSD, Roxana Iliescu a răspuns:

Voi continua în aceeași manieră. Vreau să subliniez că din acest moment e important să ne armonizăm interesele. Nu mă voi opri, asta este cert. De altfel, domnul președinte Alfred Simonis, a spus ca nominalizarea noastră s-a făcut în baza implicării în activitatea publică locală”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.