Skip to main content

Tânăr transportat de urgență, la spital, după ce mașina condusă de prietenul lui s-a răsturnat pe marginea drumului! Ce au descoperit polițiștii, la primele verificări?

Accident rutier, în această dimineață, pe drumul care leagă localitățile Sipet și Folia din județul Timiș.

Un tânăr de 27 de ani, care era la volanul unei mașini, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a rîsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului au ajuns de urgență echipajele de intervenție care l-au găsit pe pasagerul de pe scaunul din dreapta, un tânăr de 22 ani, cu mai multe leyiuni.

I-au acordat îngrijiri medicale, după care a fost transportat la spital, pentru investigații amănunțite și tratament de specialitate.

În paralel, polițiștii au început o anchetă în acest cay, iar primul pas a fost testarea șoferului cu etilotestul.

Așa au decsoperit că tânărul băuse înainte de a urca la volan, etilotestul indicând o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.