Skip to main content

Intervenție dificilă a pompierilor! Un tânăr a fost prins sub un tractor care s-a răsturnat. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Un tânăr de 24 de ani a rămas prins sub un tractor, după ce acesta s-a răsturnat. Pentru salvarea bărbatului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

În această după-amiază, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane prinsă sub un utilaj agricol, în apropierea localității Măderat din județul Arad.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 24 de ani, care avea membrele inferioare prinse sub utilajul agricol. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei de sub utilaj, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical al elicopterului SMURD, fiind conștientă și cooperantă”, transmite ISU Arad.

De asemenea, un alt bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, care se afla în utilajul agricol, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de către echipajul medical SMURD.

Ambii bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.