Skip to main content

Circulație închisă pe mai multe străzi și intersecții din Timișoara, pentru supraînălțarea unor treceri de pietoni!

Atenție, șoferi! Săptămâna viitoare, de marți și până sâmbătă, circulația rutieră va fi închisă pe mai multe străzi din oraș.

La solicitarea Societății de Drumuri Municipale, Comisia de Circulație a aprobat închiderea circulației rutiere pe mai multe străzi și intersecții de străzi, începând de marți la ora 7.00 și până sâmbătă seara la ora 19.00.

Astfel, vor fi închise circulației rutiere următoarele străzi: Diaconu Coresi, la intersecția cu strada Cosminului, Memorandului, la intersecția cu strada Sorinel Leia și Cosminului, pe tronsonul cuprins între bulevardul Liviu Rebreanu și strada Cozia.

Închiderea traficului rutier în zona menționată este necesară pentru efectuarea în siguranță a lucrărilor de realizare a trecerilor de pietoni supraînălțate din proiectul de amenajare infrastructură VELO, ce va lega bulevardul Liviu Rebreanu, de strada Cosminului și bulevardul Vasile Pârvan.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative pe perioada șantierului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.