Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

Totul s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 21.00. În timp ce se aflau în parcarea de tiruri din Vama Pitt, situată pe Calea Torontalului, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, un bărbat a lovit două persoane cu un briceag. Ambele victime au ajuns la spital.

Una dintre victime s-a ales cu leziuni traumatice care i-au pus viața în primejdie și care necesită pentru vindecare 25 de zile de îngrijiri medicale, iar cea de-a două necesită 15 zile de îngrijiri medicale. Atât agresorul, cât și cele două victime sunt cetățeni turci.

Bărbatul care și-a înjunghiat conaționalii a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș. În cursul zilei de astăzi, magistrații au admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

În fapt, s-a reţinut că la data de 17.08.2022, în jurul orei 21.00, în timp ce se aflau în parcarea de tiruri din Vama Pitt, situată pe Calea Torontalului, km 6, Timișoara, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, inculpatul K.K. ar fi lovit de mai multe ori persoana vătămată S.S. cu un cuțit tip briceag, cauzându-i leziuni traumatice care i-au pus viața în primejdie și care necesită pentru vindecare 25 de zile de îngrijiri medicale și imediat, în aceeași împrejurare, ar fi agresat și persoana vătămată Y.A., aplicându-i și acesteia lovituri cu cuțitul tip briceag, vizând zone vitale ale corpului și cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 15 zile de îngrijiri medicale”, transmite Tribunalul Timiș.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.