S-a răsturnat cu mașina într-un șanț! Bărbatul care se afla la volan nu avea permis iar mașina era neînmatriculată

Accident în această după amiază în apropiere de localitatea Beba Veche. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat într-un canal de colectare a apelor pluviale.

Bărbatul de 33 de ani a condus un autoturism pe DC 1 între localitățile Beba Veche și Valcani, iar la un moment dat a părăsit parte carosabilă. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

(foto: arhivă)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.