Skip to main content

Înfiorător! Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte, după ce tractorul pe care îl conducea s-a prăbuşit peste el

Un elicopter SMURD a aterizat, în urmă cu puţin timp, într-o zonă împădurită, greu accesibilă, unde s-a petrecut un accident cumplit.

Un bărbat de 57 de ani a fost prins sub tractorul pe care îl conducea şi care, la un moment dat s-a răsturnat.

Accidentul s-a petrecut pe raza localităţii Nucșoara, comuna Sălașu de Sus, judeţul Hunedoara, iar victima transporta lemne.

CITEŞTE ŞI: Video: Strigătul de ajutor, al lui Dan Negru, în centrul Timişoarei: Ajutooooor! Heeeeelp! S.O.S.!

Rănile suferite de bărbatul de 57 de ani sunt unele grave, însă norocul lui a fost că salvatorii au ajunt ntr-un timp foarte scurt la el.

Au reuşit să îl scoată de sub tractor şi să îi acorde primul ajutor, după care să îl transporte la spital.

„A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, care a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos. Urmare a răsturnării tractorului, bărbatul a suferit răni care i-ar fi putut pune viața în pericol, însă de urgență, la locul evenimentului, au fost alocate un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Salvatorii au ajuns în timp util la victimă, cu un autoturism de teren al unui localnic, au imobilizat-o cu ajutorul saltelei vacuum, acordându-i asistență medicală la fața locului și au asigurat monitorizarea permanentă a stării acesteia. Având în vedere faptul că terenul în zona respectivă este impracticabil pentru ambulanțe, a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD Caransebeș, care a sosit în scurt timp, iar victima a fost transportată la UPU Hunedoara conștientă și cooperantă”, transmite ISU Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.