Skip to main content

Video: Strigătul de ajutor, al lui Dan Negru, în centrul Timişoarei: Ajutooooor! Heeeeelp! S.O.S.!

Timişoreanul Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România, se declară oripilat de ceea ce a găsit în oraşul natal.

În această dimineaţă, el a filmat Parcul Civic din centrul Timişoarei, care este năpădit de buruieni, aşa cum sunt toate spaţiile verzi din oraş.

CITEŞTE ŞI: Noi lucrări anunţate de Aquatim, săptămâna viitoare! Unde va fi oprită apa?

Dan Negru a postat imaginile pe facebook, alături de mesajul: “Ajutooooor! Heeeeelp! S.O.S.”

În filmuleţ, se vede că buruienile sunt mai înalte decât el, în unele zone ale parcului, şi le cere timişorenilor, mai în glumă, mai în serios, să vină cu coasele, să cosmetizeze spaţiul.

“Am nevoie de ajutor. Dar, ca să mă ajutaţi, trebuie să vă spun unde sunt. În centrul Timişoarei, aceea este Catedrala. Acesta este un parc din centrul Capitalei Culturale Europene. Ajutaţi-mă şi pe mine, dacă ştiţi pe cineva care are o coasă şi care ştie şi să cosească. Îl rog să vină aici, în centrul Capitalei Culturale Europene. Asta e iarba, astea sunt buruienile. Buruienile astea sunt mai înalte decât mine”, a spus Dan Negru.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.