Skip to main content

Tânără încarcerată, după ce s-a răsturnat cu maşina, pe marginea drumului! Intervenţie de urgenţă a pompierilor

Un accident grav s-a petrceut în această dimineaţă când oşoferiţă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat cu maşina, pe marginea drumului.

S-a întâmplat în judeţul Caraş-Severin, pe DN 58B, între localitățile Moniom și Colțan, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.

CITEŞTE ŞI: Video: Strigătul de ajutor, al lui Dan Negru, în centrul Timişoarei: Ajutooooor! Heeeeelp! S.O.S.!

Femeie de la volan, în vârstă de 30 de ani, a rămas încarcerată în maşină, însă a fost scoasă de şoferii care au fost martori la cele întâmplate.

Ulterior, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

„Accident rutier pe DN 58B , 1 autoturism implicat, o persoana încarcerată de sex feminin, aproximativ 30 ani, care a fost extrasă de participanții la trafic până la sosirea echipajelor de intervenție. La locul accidentului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. De asemenea la fața locului se află și 2 ambulanțe SAJ CS și IPJ CS. Victima este conștientă și primește îngrijiri medicale de la echipajul SAJ„, transmite ISU Caraş-Severin.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact cum s-a petrecut accidentul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.