Skip to main content

Inconștiența maximă a unui tânăr l-ar fi putut ucide! S-a urcat rupt de beat la volan și a intrat cu maşina într-un gard din fier

S-a dat alarma, în zorii zilei de astăzi, după un apel care sesiza un accident rutier.

Mai exact, un tânăr de 21 de ani, care conducea o mașină pe strada Liviu Rebreanu din Timișoara, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-un gard de delimitare au unei stații de tramvai.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat că, în urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale.

De asemenea, cercetările omenilor legii au scos la iveală faptul că tânărul șofer era beat, având o alcoolemie de 1,27 mg/l în aerul expirat.

Acum, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.