Skip to main content

VIDEO Poliţist local, lovit de un bărbat în plin centrul oraşului! Timişorenii au intervenit şi au reuşit să-l imobilizeze pe individul recalcitrant

Poliţiştii locali, afaţi în patrulare pe strada Alba Iulia, au depistat un bărbat care distrugea burlanele unei clădiri.

Agenţii locali au vrut să-l legitimeze, moment în care individul a devenit recalcitrant şi extrem de agresiv. A lovit un poliţist, moment în care au intervenit şi trecătorii, care au reuşit să-l imobilizeze pe bărbat.

Când polițiștii locali au încercat să îl legitimeze, cel în cauză a devenit extrem de agresiv, a sărit asupra lor, lovindu-l cu pumnul pe unul dintre aceștia. Cu sprijinul trecătorilor, bărbatul a fost imobilizat, fiind încătușat și transportat la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Este vorba despre un bărbat pe nume B.I.N., de 45 de ani, din Timișoara„, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Bărbatul de 45 de ani a fost prezentat ulterior în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, însă acesta va fi cercetat în stare de liberate.

În aceste condiţii, poliţiştii locali timişoreni trag un semnal de alarmă: „În contextul în care, la nivel mondial, a crescut simțitor numărul agresiunilor față de organele de ordine, precum și față de ceilalți cetățeni, cel mai recent exemplu fiind cel al polițistului din orașul german Mannheim omorât săptămâna trecută de un bărbat care a mai înjunghiat alte cinci persoane într-o piață, o astfel de decizie nu face cinste celor care iau decizii privind siguranța populației. Trebuie subliniat faptul că într-adevăr, polițiștii locali își riscă integritatea corporală, aceasta fiind, până la urmă, o consecință a meseriei de care o practică, dar astfel de persoane extrem de agresive pun în pericol și ceilalți cetățeni, până la intervenția polițiștilor locali bărbatul fiind foarte aproape de a-i lovi și pe alții în acțiunile lui fără nicio logică. Până la urmă, siguranța tuturor cetățenilor este un aspect pe care trebuie să îl aibă în vedere nu doar polițiștii, ci și procurorii care decid în astfel de situații„.  

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.