Skip to main content

Incendiu uriaş, în apropiere de Timişoara! O hală a fost mistuită de flăcări

Flăcări uriaşe au cuprins în această după-amiază, o hală din oraşul Recaş, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri.

La sosirea echipelor de intervenţie, focul se manifesta violent, pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.

CITEŞTE ŞI: Scandal de proporţii la Timişoara, după ce un om de afaceri l-a numit pe primar, „lepră de pui nazist”! Plângeri la CNCD şi demisii din PSD

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

„Au fost alertate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, Detașamentului Lugoj, Punctului de Lucru Topolovățu Mare și Stației Buziaș cu 7 autospeciale de stingere, un autocamion cu container de stingere, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD. La fața locului intervine și SVSU Recaș”, transmite ISU Timiş.

Se pare că hala din structură metalică era dezafectată, însă înăuntru erau depozitate tot felul de materiale care au fost mistuite de flăcări.

CITEŞTE ŞI: Trei copii şi doi adulţi, victimele unui accident rutier grav! A fost solicitat elicopterul SMURD

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.