Skip to main content

Dublă tragedie, în timpul unei intervenţii la reţeaua de electricitate! Doi muncitori au murit electrocutaţi

Remedierea unei defecţiuni la reţeaua de curent electric le-a fost fatală muncitorilor care au fost trimişi să rezolve problema.

Cei doi bărbaţi, de 53, respectiv 54 de ani, au urcat pe un stâlp din localitatea Voiteg, judeţul Timiş, şi au căzut seceraţi la pământ.

Echipajele medicale care au ajuns imediat la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru cele două victime, decât să declare decesul.

„În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Deta au fost sesizați cu privire la faptul că 2 bărbați în timp ce executau lucrări la un stâlp de joasă tensiune pe raza localității Voiteg ar fi fost electrocutați. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constat faptul că cele sesizate se confirmă, medicul de pe ambulanța SAJ declarând decesul a 2 bărbați de 53 și 54 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.