Skip to main content

Incendiu la un autobuz cu pasageri! Mai multe echipaje de pompieri au reuşit să stingă flăcările, înainte ca acestea să se extindă

S-a dat alarma, în această dimineaţă, când pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la compartimentul motor al unui autobuz în mers.

S-a întâmplat în judeţul Bihor, la ieșirea din localitatea Lunca spre Vașcău, unde s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Ștei, din care două de stingere și unul de prim ajutor calificat.

CITEŞTE ŞI: Administraţia Fritz a găsit soluţia pentru a face economii la bugetul local: angajează tineri, la început de drum, în loc de experţi

În momentul sosirii echipajelor, la locul intervenției se afla doar conducătorul auto.

Acesta le-a povestit pompierilor că în momentul sesizării fumului, a oprit autobuzul și a acționat cu un stingător.

Cei șase pasageri care se aflau în autobuz s-au autoevacuat în siguranță,, după care şi-au continuat deplasarea cu un alt autobuz.

“Echipajele de pompieri au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului, care se manifesta la compartimentul motor, reușind să împiedice propagarea flăcărilor în interiorul autobuzului. În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit, au ars materialele combustibile din compartimentul motor”, transmite ISU Bihor.

CITEŞTE ŞI: Forfotă mare în şcolile şi grădiniţele din Timişoara! Muncitorii lucrează pe brânci, pentru ca noul an şcolar să înceapă fără probleme

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.