Skip to main content

Administraţia Fritz a găsit soluţia pentru a face economii la bugetul local: angajează tineri, la început de drum, în loc de experţi

Primăria Timișoara a deblocat mai multe posturi de asistenți și debutanți, destinate tinerilor aflaţi la început de carieră.

Se caută candidaţi care să contribuie la reabilitarea și revigorarea cartierelor istorice, autorizarea lucrărilor de construcții, respectarea disciplinei în construcții, autorizarea activităților comerciale, dezvoltarea și modernizarea spațiilor verzi, implementarea măsurilor de protecție a mediului.

“Integrarea tinerilor în structurile primăriei răspunde nevoilor de schimbare și modernizare ale administrației publice, inclusiv digitalizarea și inovația în procesele administrative. Considerăm că investiția în tineri poate avea beneficii pe termen lung, prin dezvoltarea resurselor umane interne și prin evitarea cheltuielilor ulterioare de angajare a unor noi experți”, transmite Primăria Timişoara.

Cele nouă funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Timișoara pentru care Primăria Municipiului Timișoara organizează un concurs de recrutare sunt:

Consilier, clasa I, grad profesional principal- Birou Reabilitare Cartiere Istorice și Monumente

Consilier, clasa I, grad profesional asistent- Birou Reabilitare Cartiere Istorice și Monumente

Consilier, clasa I, grad profesional asistent- Birou Disciplina în Construcții

Consilier, clasa I, grad profesional debutant- Serviciu Amenajare Peisagistică, Biodiversitate și Ape

Consilier, clasa I, grad profesional debutant- Compartiment Autorizații de Construcții și Certificate de Urbanism Zona de Sud

Consilier, clasa I, grad profesional asistent- Compartiment Autorizații de Construcții și Certificate de Urbanism Zona de Nord

Consilier, clasa I, grad profesional asistent- Compartiment Autorizații de Construcții și Certificate de Urbanism Zona Centrala, Zona de Construire Protejate

Consilier, clasa I, grad profesional asistent- Compartiment Autorizare Activități Comerciale și Publicitate

Consilier, clasa I, grad profesional principal- Birou Avize și Control Mediu

  Toate posturile sunt pe durată nedeterminată, au o durată normală a timpului de muncă de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

  Probele concursului sunt:

  • Selecția dosarelor de înscriere

  • Proba scrisă

  • Interviul

  La acestea se adaugă probe suplimentare eliminatorii de testare a competențelor lingvistice de comunicare în limbi străine sau competențele în domeniul IT.

  Calendarul de desfășurare a concursului de recrutare este:

  Data publicării anunțului de concurs: 28.08.2023;

  Perioada de depunere a dosarelor de concurs : 28 august 2023 –18 septembrie 2023;
  (20 de zile de la data afișării anunțului de concurs);

  proba de testare a competențelor IT: 28 septembrie 2023, ora 09:00 la sediul instituției: Timișoara, Bd. C. D. Loga nr.1;

  proba de testare a competențelor limbi străine: 28 septembrie 2023, ora 10:00 la sediul instituției: Timișoara, Bd. C.D. Loga nr.1;

  Data, ora și locul sau locația desfășurării probei scrise: 28 septembrie 2023, ora 11:00 la sediul instituției : Timișoara, Bd. C. D. Loga nr.1.

  Detaliile concursurilor se regăsesc AICI.

  Distribuie pe rețele de socializare

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


  The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


  Alte articole

  Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
  Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
  În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
  Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.