Skip to main content

Incendiu la locomotiva unui tren cu călători! Zeci de oameni, evacuați de urgență

A fost o mobilizare uraișă de forțe, în urmă cu puțin timp, după ce un martor a sunat la 112 și a anunțat că locomotiva unui tren a luat foc.

Este vorba despre o garnitură care circula dinspre localitatea Fenac către municipiul Arad.â, iar flăcările au izbucnit la compartimentul motor.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă panica s-a instalat imediat, iar cei 40 de călători s-au dat imediat jos din tren.

CITEȘTE ȘI: Astăzi începe returul Superligii de fotbal feminin. Banat Girls joacă pe terenul campioanei

Pompieri militari și voluntari au ajuns în scrut timp, la locul incendiului și au reușit să stingă focul, înainte ca acesta să se extindă.

„Pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unei locomotive, la ieșirea din localitatea Felnac către Arad. Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijinul forțelor au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Felnac. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul compartimentul motor, cu degajări de fum. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, fără a se înregistra victime”, anunță ISU Arad.

Cei 40 de călători au fost preluați și transportați la destinație de către un alt automotor.

Căzută probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

CITEȘTE ȘI: Foto: 128 de morți și peste 150 de răniți, primul bilanț al cutremului devastator din Nepal! Imaginile dezastrului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.