Skip to main content

Foto: 128 de morți și peste 150 de răniți, primul bilanț al cutremului devastator din Nepal! Imaginile dezastrului

Un cutremur de 6,4 grade pe scara Richter a provocat sute de victime în partea de vest a Neapalului, ayi-noapte.

Până la această oră, autoritățile au confirmat 128 de decese și peste 150 de răniți.

CITEȘTE ȘI: Decizie radicală, luată de conducerea PSD Timiș! Filiala Dumbrăvița a fost dizolvată, din cauza lui Victor Malac

Echipele de intervenție și voluntarii caută surpaviețuitori printre dărâmături, însă șansele ca oamenii prinși sub clădirile prăbușite să fie găsiți în viață scad de la o oră la alta.

Conform Centrului Național de Monitorizare și Cercetare a Cutremurelor, seismul a avut epicentrul în districtul Jajarkot și s-a produs la ora locală 23:47.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.