Skip to main content

Foto: 128 de morți și peste 150 de răniți, primul bilanț al cutremului devastator din Nepal! Imaginile dezastrului

Un cutremur de 6,4 grade pe scara Richter a provocat sute de victime în partea de vest a Neapalului, ayi-noapte.

Până la această oră, autoritățile au confirmat 128 de decese și peste 150 de răniți.

CITEȘTE ȘI: Decizie radicală, luată de conducerea PSD Timiș! Filiala Dumbrăvița a fost dizolvată, din cauza lui Victor Malac

Echipele de intervenție și voluntarii caută surpaviețuitori printre dărâmături, însă șansele ca oamenii prinși sub clădirile prăbușite să fie găsiți în viață scad de la o oră la alta.

Conform Centrului Național de Monitorizare și Cercetare a Cutremurelor, seismul a avut epicentrul în districtul Jajarkot și s-a produs la ora locală 23:47.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.