Skip to main content

CCIAT prezintă o nouă ediție a Ezoteric Fest Timișoara! Când are loc evenimentul?

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș readuc în atenția publicului EZOTERIC FEST.

Evenimentul se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Bd. Eroilor de la Tisa nr.22), în perioada 10-12 noiembrie.

Peste 90 de expozanți și conferențiari din întreaga  țară vor participa la acest eveniment, un festival pentru o minte liniștită, un suflet și un corp plin de energie.

În standuri, se vor regăsi produse naturiste, cristale și pietre semiprețioase, produse fitofarmaceutice, dispozitive și tehnici de protecție contra radiațiilor negative de diverse tipuri, servicii specifice terapiilor alternative și complementare, literatură de specialitate.

Vor fi oferite consultații gratuite, masaje și demonstrații, terapii în câmpul cuantic, proceduri radiestezice etc.

Zilnic vor avea loc conferințe adecvate tematicii.

Publicul vizitator se va bucura de participarea extraordinară  a preotului Adrian Singurov și mulți alții, cu lansări de carte și sesiuni de autografe.

De asemenea, cunoscutul Gheorghe Iovu va încânta asistența cu muzică terapeutică.

În exterior va funcționa târgul de produse tradiționale.

Orar zilnic de funcționare: 10-20.  

Tarif bilet intrare: 10 lei/zi

Programul detaliat al evenimentului este disponibil pe site-ul: www.ezotericfesttimisoara.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.