Skip to main content

CCIAT prezintă o nouă ediție a Ezoteric Fest Timișoara! Când are loc evenimentul?

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș readuc în atenția publicului EZOTERIC FEST.

Evenimentul se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Bd. Eroilor de la Tisa nr.22), în perioada 10-12 noiembrie.

Peste 90 de expozanți și conferențiari din întreaga  țară vor participa la acest eveniment, un festival pentru o minte liniștită, un suflet și un corp plin de energie.

În standuri, se vor regăsi produse naturiste, cristale și pietre semiprețioase, produse fitofarmaceutice, dispozitive și tehnici de protecție contra radiațiilor negative de diverse tipuri, servicii specifice terapiilor alternative și complementare, literatură de specialitate.

Vor fi oferite consultații gratuite, masaje și demonstrații, terapii în câmpul cuantic, proceduri radiestezice etc.

Zilnic vor avea loc conferințe adecvate tematicii.

Publicul vizitator se va bucura de participarea extraordinară  a preotului Adrian Singurov și mulți alții, cu lansări de carte și sesiuni de autografe.

De asemenea, cunoscutul Gheorghe Iovu va încânta asistența cu muzică terapeutică.

În exterior va funcționa târgul de produse tradiționale.

Orar zilnic de funcționare: 10-20.  

Tarif bilet intrare: 10 lei/zi

Programul detaliat al evenimentului este disponibil pe site-ul: www.ezotericfesttimisoara.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.