Skip to main content

Astăzi începe returul Superligii de fotbal feminin. Banat Girls joacă pe terenul campioanei

Banat Girls începe returul sezonului regular din Superliga feminină de fotbal cu o deplasare dificilă pe terenul campioanei Universitatea Olimpia Cluj.

Duelul este și cel care deschide etapa a VIII-a a campionatului. Formația noastră ocupă locul al VI-lea, cu 9 puncte, la o singură lungime în spatele campioanei. Din diverse motive, Bianca Ienovan, Cristina Sucilă, Denisa Marcea, Alexandra Trofimov sau Alexandra Hornea nu vor putea face deplasarea la Cluj-Napoca.

„Traversăm o perioadă destul de dificilă din mai multe puncte de vedere. Venim după două înfrângeri și avem nevoie de un joc bun la Cluj pentru a căpăta puțină încredere.
Avem foarte multe jucatoare accidentate din păcate, însă am incredere că oricine va juca își va aduce aportul necesar. Indiferent de adversar, obiectivul nostru este să obținem 3 puncte”
, spune înainte de meci Melisa Șodinca.

Printre fotbalistele care ar putea juca se află și jucătoare care au evoluat pentru echipele naționale.

Claudia Bistrian a evoluat în ambele partide ale României cu Slovacia și chiar a fost aproape să înscrie în cel de-al doilea. Nicol Dincă-Vuia a evoluat și ea, câte o repriză, pentru selecționata sub 19 ani, care a disputat doua amicale cu Suedia, ambele pierdute.

Mihaela Cătărău a jucat pentru Republica Moldova cu Letonia. În prima întâlnire a înlocuit-o pe Nadejda Colesnicenco.

„Urmează să jucăm primul meci din returul campionatului împotriva Clujului. Cunoaștem bine adversarul, știm că va fi un meci greu, dar ținem să ne urmăm obiectivul și cerințele antrenorului. Avem o echipă ambițioasă și muncitoare, iar sâmbătă vom face tot să demonstram acest lucru și pe teren”, spune Mihaela Cătărău.

Duelul cu Universitatea Olimpia Cluj este programat astăzi, de la ora 13:00, pe stadionul Clujana și va fi condusă de Alexandru Marinoiu, ajutat la cele două tușe de Cristian Gozman Pop și Alexandru Bogdănel.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.