Skip to main content

Încă un suspect de coronavirus, la Timişoara! Un şofer de tir este internat la Spitalul Victor Babeş

Un bărbat care s-a întors ieri din Italia, chiar din regiunea Lombardia, a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Omul lucrează ca şofer de tir şi a călătorit în ultima perioadă, în mai multe oraşe din Italia.

CITEŞTE ŞI: Primele două cazuri de coronavirus, la Timişoara! Confirmarea a venit în urmă cu foarte puţin timp

Pentru că a început să se simtă rău şi să tuşească, a decis să se prezinte la spital, unde medicii i-au prelevat probe pentru coronavirus.

I-au fost prelevate probe şi aşteptăm rezultatele, pentru a vedea dacă sunt pozitive sau negative. Dacă rezultatul este negativ, va fi trimis în izolare la domiciliu, iar dacă este pozitiv, va fi internat într-unul dintre saloanele pregătite pentru cei cu coronavirus”, a declarat dr. Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara.

În câteva ore se vor afla şi rezultatele analizelor în privinţa celor 6 persoane cu care a intrat în contact femeia care ieri a fost diagnosticată cu coronavirus.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Codrin Ştefănescu, la DIICOT! Este audiat în dosarul numirilor şefilor de deconcentrate din Caraş-Severin

Este vorba despre părinţii tinerei şi patru prieteni, acre în prezent sunt în izolare la domiciliu.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.