Skip to main content

Impozitele şi taxele locale se pot plăti din nou, la Poştă!

Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara a finalizat procedura de licitație deschisă pentru atribuirea acordului-cadru de servicii având ca obiect „Serviciul de plată a impozitelor și taxelor locale prin terți”.

Contractul a fost semnat cu Poșta Română, astfel că timișorenii pot să îşi plătească taxele și impozitele locale la cele 18 oficii poștale din oraș.

Acordul cadru are o durată de 48 de luni, cu contracte subsecvente anuale, iar valoarea maximă a comisionului  plătit de primărie este de 4 milioane de lei pentru cei patru ani (4.142.838,42 lei).

CITEŞTE ŞI: Excelenţa în afaceri şi excelenţa culturală, într-o misiune economică de succes

Astfel, de luni, 12 decembrie 2022, contribuabilii timișoreni persoane fizice vor putea achita la poștă taxele și impozitele locale.

“Din 16 septembrie 2022 nu s-au mai încasat în cadrul oficiilor poștale taxele și impozitele locale. Finalizarea achiziției serviciilor de plată a fost întârziată de necesitatea obținerii unor clarificări de la Agenția Națională de Integritate, cât și de la Agenția Națională de Achiziții Publice, care au formulat mai multe solicitări legate de anumite aspecte legale ce privesc unul dintre ofertanții la această licitație, fapt pentru care perioada de derulare s-a prelungit până la lămurirea acestora”, transmite Primăria Timişoara.

În perioada 26.12.2022 – 13.01.2023 programul cu publicul al Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara va fi suspendat, dar amenzile, taxele speciale și alte taxe locale, cum ar fi taxa de achitare a domeniului public vor putea să fie plătite și în această perioadă la oficiile poștale.

CITEŞTE ŞI: Brânzeturi fine, cozonac ca la mama acasă, mezeluri tradiţionale şi colivă! S-a deschis Piaţa pe Roţi din Timişoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.