Skip to main content

Impact violent între două mașini, după ce o urnă de vot a căzut dintr-o camionetă și a ajuns pe șosea! Unul dintre șoferi a frânat, însă cel din spate nu a mai reușit

Două mașini s-au ciocnit violent după ce o urnă de vot a căzut dintr-o camionetă, pe partea carosabilă.

Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Săcălaz. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție.

Oamenii legii au constat faptul că unul dintre șoferi a încercat să evite să lovească urna de pe șosea și a frânat brusc. Mașina din spate însă, nu a mai reușit să oprească la timp, astfel că intrat în plin, în autoturismul de față.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv un bărbat în vârstă de 50 de ani ar fi condus o autoutilitară pe DN 59A ce transporta în benă 5 urne de vot către secția de votare Beregsău Mare, iar la un moment dat, din cauza faptului că acestea nu ar fi fost asigurate corespunzător, una dintre urne ar fi căzut din bena pe partea carosabilă. În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 33 de ani ce conducea un autoturism dinspre municipiul Timișoara înspre orașul Jimbolia ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, ce circula în spatele autoutilitarei condusă de către bărbatul de 50 de ani”, transmite IPJ Timiș.

Oamenii legii au testat toți șoferii implicați în accident, pentru a stabili dacă se aflau sub influența alcoolului, însă rezultatele au ieșit negative.

Ulterior, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost sancționat de polițiștii timișeni, pentru neasigurarea corespunzătoare a încărcăturii, iar bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost sancționat pentru nepăstrarea distanței regulamentare față de autoturismul din fața sa.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.