Skip to main content

Ciucă aruncă bomba, la Timişoara! Recunoaşte că l-a vrut pe Dominic Fritz, candidat la Primărie!

Preşedintele liberalilor, Nicolae Ciucă, a venit astăzi la Timişoara pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidatul PNL la Primărie, Nicolae Robu.

A trecut în revistă realizările acestuia, din cei opt ani în care a condus oraşul de pe Bega şi s-a declarat optimist în ceea ce priveşte rezultatele alegerilor din 9 iunie.

“Am convingerea că cel mai bun candidat şi cel mai bun primar al municipiului Timişoara este domnul profesor Nicolae Robu, nu c-o spunem noi, ci o spun faptele şi realizările anterioare ale domniei sale, cât a fost primar la Timişoara. Aş veni cu două-trei exemple care sunt, din punctul meu de vedere, edificatoare. Primul este legat de faptul că în primul exerciţiu de absorbţie a fondurilor europene a dezvoltat proiecte în procent de peste 95%, iar în al doilea exerciţiu a reuşit să realizeze proiecte în valoare de peste 560 de milioane de euro”, a spus Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

Cu toate acestea, şeful liberalilor recunoaşte că Robu nu a fost prima lui opţiune pentru funcţia de primar al Timişoarei.

Întrebat de jurnaliştii Sursa de Vest dacă a încercat racolarea lui Dominic Fritz, căruia i-ar fi promis sprijinul pentru obţinerea unui noi mandat, Ciucă a admis că a purtat negocieri, care însă nu s-au concretizat.

“Oricine ar fi vrut să intre în PNL şi să se alăture valorilor PNL, era binevenit. Cine nu a venit şi doar a încercat,… Sigur că da (am avut discuţii cu Fritz, pentru a intra în PNL – n.a), în urmă cu câteva luni, anul trecut, era vară. La vremea respectivă, a fost vorba de o discuţie. După discuţie, dacă ar fi existat… trebuia să facem evaluări, să vedem ce a făcut, cum a făcut şi după aceea discutam. Dar cum nu s-a împlinit… nu am nicio problemă, să mă văd cu oricine. Suntem oameni şi putem să discutăm cu oricine şi despre orice”, a spus Nicolae Ciucă.

După această declaraţie, surse din PNL  au transmis că discuţiile dintre Ciucă şi Fritz ar fi fost iniţiate de Alin Nica, fostul preşedinte al liberalilor din Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.