Idilă între o profesoară de 36 de ani şi un elev de 16 ani! Inspectoratul Şcolar Timiş a demarat o anchetă

Idila dintre cei doi a fost descoperită de mama băiatului de 16 ani.

CITEŞTE ŞI: Imagini scandaloase! Rupt de beat, un individ urinează în mijlocul unui fast-food, supărat că nu este servit

Elevul este în clasa a X-a la Liceul din Făget şi ar avea o relaţia cu profesoara de română, care este mai în vârstă ca el cu 20 de ani. Mama băiatului a descoperit mai multe mesaje pe telefon, din urma cărora reiese că cei doi ar avea o relaţie. Femeia s-a dus glonţ la Inspectoratul Şcolar pentru a depune o plânegere împotriva profesoarei. Aceasta a dus şi doveze, mai multe foi listate cu mesajele dintre cei doi.

Mama unui minor de clasa a X-a de la Liceul din Făget s-a prezentat ieri la Inspectoratul Şcolar solicitând o discuţie cu inspectorul şcolar general, în persoana mea, şi ulterior discuţiei şi a relatării faptelor pe care dumneaei crede că s-au desfăşurat, a depus o petiţie, o sesizare însoţită de mai multe pagini care conţin extrase, se pare dintr-o conversaţie între o persoană de sex masculin şi o persoană de sex feminin. Nu pot să spun cu certitudine că acel dialog, că nu avem cum dovedi noi la ISJ în acest moment dacă acel dialog aparţine doamnei profesor. Este clar că sunt mesaje care denotă, sau scot îîn evidenţă o relaţie între două persoane”, spune Aura Danielescu, inspector şcolar general al ISJ Timiş.

Imediat după, inspectorul şcolar general a cerut convocarea de îndată a comisiei de cercetare disciplinară, pentru a se stabili dacă discuţia respectivă este între elev şi profesoară, sau dintre elev şi altă persoană.

Inspectoratul Şcolar a transmis unităţii de învăţământ de urgenţă să convoace o comisie de cercetare disciplinară prealabilă, care va verifica toate aspectele sesizate de părinte şi probele depuse o dată cu sesizarea şi în funcţie de gravitatea faptei, dacă se dovedeşte că aparţin cadrului didactic, a doamnei profesor de Limba şi Literatura Română, titulară în acea unitate de învăţământ, dumneaei va suporta consecinţele care decurg. Nu aş putea în acest moment să fac alte precizări, este o anchetă în desfăşurare, mama a spus că a depus şi o pângere penală în acest sens, în momentul în care ancheta penală se derulează probabil că cercetarea disciplinară urmează să fie sistată până la pronunţarea celor care desfăşoară ancheta penală. Cert este că dacă s-a încălcat deontologia profesională şi dacă a exista o relaţie între un cadru didactic şi un minor, cadrul didactiv cu siguranţă va fi sancţionat în funcţie de gravitatea faptei pe care a săvârşit-o”, mai spune Aura Danielescu.

CITEŞTE ŞI: Disperare mare, după ce o copilă a dispărut fără urmă! Familia este îngrozită

În cazul în care se dovedeşte că profesoara de română în vârstă de 36 de ani a avut o relaţie cu elevul de 16 ani acesata va fi sancţionată conform statutului, şi poate fi chiar şi exclusă din învăţământ.

liceu 1

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.