Disperare mare, după ce o copilă a dispărut fără urmă! Familia este îngrozită

Sunt momente cumplite pentru familia unei fete care a plecat ieri de acasă, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.

CITEŞTE ŞI: Imagini scandaloase! Rupt de beat, un individ urinează în mijlocul unui fast-food, supărat că nu este servit

Copila se numeşte Natalia Torner şi are 16 ani.

Este din localitatea Sâniob, județul Bihor, iar ultima dată când a fost văzută era îmbrăcată cu o bluză verde, cu mâneci lungi, blugi albaștri, pantofi sport albi şi avea un rucsac roz.

Disperaţi, părinţii au anunţat Poliţia de dispariţia fetei, iar în paralel, se face apel şi la populaţie.

CITEŞTE ŞI: Ia-ți bilet spre o destinație de vis! De pe aeroportul din Timișoara poți ajunge direct în sudul Italiei

Fata avea următoarele semnalmente: înălţime – 1,50 m, 45 kg., faţă ovală, ten deschis, ochi verzi, păr șaten, drept, de lungime medie şi nu are semne particulare.

Cei care care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea copilei sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.