Skip to main content

Disperare mare, după ce o copilă a dispărut fără urmă! Familia este îngrozită

Sunt momente cumplite pentru familia unei fete care a plecat ieri de acasă, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.

CITEŞTE ŞI: Imagini scandaloase! Rupt de beat, un individ urinează în mijlocul unui fast-food, supărat că nu este servit

Copila se numeşte Natalia Torner şi are 16 ani.

Este din localitatea Sâniob, județul Bihor, iar ultima dată când a fost văzută era îmbrăcată cu o bluză verde, cu mâneci lungi, blugi albaștri, pantofi sport albi şi avea un rucsac roz.

Disperaţi, părinţii au anunţat Poliţia de dispariţia fetei, iar în paralel, se face apel şi la populaţie.

CITEŞTE ŞI: Ia-ți bilet spre o destinație de vis! De pe aeroportul din Timișoara poți ajunge direct în sudul Italiei

Fata avea următoarele semnalmente: înălţime – 1,50 m, 45 kg., faţă ovală, ten deschis, ochi verzi, păr șaten, drept, de lungime medie şi nu are semne particulare.

Cei care care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea copilei sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.