Skip to main content

Hai să savurezi cele mai gustoase roşii! Festivalul Părădaisei celebrează tomatele din toate soiurile

Agrovillage găzduieşte, în acest final de săptămână, Festivalul Părădaisei, un eveniment dedicat exclusiv tomatelor, organizat de Piete24 și Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara.

Aşadar, dacă şi tu visai de mult timp o sărbătoare care să celebreze această minunată legumă, nu rata această experienţă savuroasă, care va avea loc pe data de 23 iulie.

CITEŞTE ŞI: A fost pus în funcțiune noul Computer Tomograf de simulare de la OncoHelp! Vezi aici ce beneficii le aduce pacienţilor

Va fi un eveniment inedit care aduce împreună producători pasionați de diferitele soiuri de tomate și gurmanzi dornici să descopere aromele lor variate.

Vei avea oportunitatea de a explora diverse soiuri de tomate și de a descoperi secretele lor culinare.

În plus, organizatorii au pregătit şi o competiție gustativă incitantă: va fi premiat cel mai delicios soi de roşie!

Dar surprizele nu se opresc aici!

După o zi plină de degustări și învățături, te așteaptă o delicioasă „zamă” de părădaise, pregătită în stil tradițional.

CITEŞTE ŞI: A murit fostul ministru al Turismului, Dan Matei Agathon!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.