Skip to main content

Impact frontal între două microbuze! Trei victime, între care un copil de 8 ani, au ajuns la spital

Accident grav în această dimineață, în care au fost implicate două microbuze, unul de transport persoane și unul de marfă.

Șase persoane se aflau în cele două vehicule, două în microbuzul de transport marfă și patru în celălalt microbuz.

Accidentul s-a petrecut în această dimineață pe DN1, pe raza localității bihorene Cornițel.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare.

Apelul prin 112 a fost primit în dispeceratul ISU Bihor în jurul orei 08.10, la fața locului fiind mobilizate în cel mai scurt timp, echipajele Stației de Pompieri Aleșd, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD tip B2 a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, transmite ISU Bihor.

Toate cele șase persoane, cinci adulți și un minor, implicate în accident au fost evaluate, iar trei dintre acestea au fost asistate medical la fața locului, fiind transportate ulterior la spital. Este vorba despre copilul, în vârstă de 8 ani, cu un traumatism și contuzii, respectiv doi adulți, cu răni ușoare.

Polițiștii bihoreni au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.