Skip to main content

Hai la o plimbare cu tramvaiul turistic! De astăzi, te boţi bucura, în fiecare duminică, de o călătorie pe un traseu emblematic

Tramvaiul turistic de la Timişoara şi-a reluat astăzi cursele duminicale, prin zonele emblematice ale oraşului, iar călătoria începe din Piaţa Libertăţii.

Reprezentanţiii STPT anunţă că anunță că traseul ales îmbină cartierele istorice și zonele în dezvoltare ale Timişoarei.

CITEŞTE ŞI: Zi de doliu la Timișoara! 17 Decembrie 1989, ziua în care timișorenii au devenit martiri

Tramvaiul pleacă din stația din Piața Libertății, începând cu ora 11.00, la interval de două ore, ultima plecare fiind la ora 17.00.

Tramvaiul turistic va străbate următorul traseu: Piața 700 – Piața Maria – bulevardul Regele Carol I – bulevardul Dâmbovița – retur spre Piața Libertății (pe același traseu) – Piața Traian – Piața Badea Cârțan – Gara de Est și retur pentru debarcare în Piața Libertății.

Pe traseul de retur, este prevăzută o stație intermediară de coborâre (stația Piața Libertății, vis-a-vis de stația de îmbarcare), pentru cei care aleg doar o fracțiune din traseul propus.

Costul unei plimbări este de 15 lei pentru adulți, 5 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 7-14 ani și gratuit pentru cei sub 7 ani.

Călătorii pot achita biletul atât în numerar, cât și cu cardul bancar contactless.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.