Skip to main content

Hai la o plimbare cu tramvaiul turistic! De astăzi, te boţi bucura, în fiecare duminică, de o călătorie pe un traseu emblematic

Tramvaiul turistic de la Timişoara şi-a reluat astăzi cursele duminicale, prin zonele emblematice ale oraşului, iar călătoria începe din Piaţa Libertăţii.

Reprezentanţiii STPT anunţă că anunță că traseul ales îmbină cartierele istorice și zonele în dezvoltare ale Timişoarei.

CITEŞTE ŞI: Zi de doliu la Timișoara! 17 Decembrie 1989, ziua în care timișorenii au devenit martiri

Tramvaiul pleacă din stația din Piața Libertății, începând cu ora 11.00, la interval de două ore, ultima plecare fiind la ora 17.00.

Tramvaiul turistic va străbate următorul traseu: Piața 700 – Piața Maria – bulevardul Regele Carol I – bulevardul Dâmbovița – retur spre Piața Libertății (pe același traseu) – Piața Traian – Piața Badea Cârțan – Gara de Est și retur pentru debarcare în Piața Libertății.

Pe traseul de retur, este prevăzută o stație intermediară de coborâre (stația Piața Libertății, vis-a-vis de stația de îmbarcare), pentru cei care aleg doar o fracțiune din traseul propus.

Costul unei plimbări este de 15 lei pentru adulți, 5 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 7-14 ani și gratuit pentru cei sub 7 ani.

Călătorii pot achita biletul atât în numerar, cât și cu cardul bancar contactless.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.